10 Şubat 2013 Pazar

Doğtaş Tv Ünitesi Modelleri


Doğtaş Tv Ünitesi Modelleri

Yaşam alanlarımızı için üreticiler oldukça güzel modelleri tüketicilerin beğenisine sunuyor. Her geçen gün farklı ürün ve tasarımlarla ortaya harika ürünler çıkıyor. İşte bu harika ürünlerden biri olan Tv üniteleri Doğtaş mobilya mağazalarında adeta hayat bulmuştur. Neden mi dersiniz? Çünkü Doğtaş Tv üniteleri konusunda bol seçenek ve modelleri tüketiciye sunmak için çalışmış. Modernlik ve tasarımın birleşmesiyle oluşan Doğtaş Tv Ünitelerini görünce siz de aynı düşüncede olacaksınız.




Doğtaş Tv ünitesinde dört seri başlık altında ürünlerini tüketiciye sunuyor. Bu seriler şunlardır; Exclusive serisi, Trend serisi, Modest Line ve Conformance serisidir. Bu seriler adı altında ürünleri mevcuttur. Exclusive serisi sadeliğin yanında şıklığıyla göz dolduran ürünler yer alıyor. Doce Belleza ve Mystic modelleri beyazın vazgeçilmezleri için kaçırılmayacak ürünlerdir. Sadelikten yanayım diyorsanız da size önereceğimiz modeller ise Natura Still ve Passione’dır.

Trend Collection serisinde ise televizyon alanı ve dolap alanı yan yana tasarlanarak yapılmıştır. Yani televizyon konulacak yer ve yan tarafı da dolap ya da raf şeklinde tasarlanmış. Bu serinin içinde farklılığıyla göze çarpan modeller Briza, Bianco ve Carmen’dir.

Modest Line serisi sade ve raflar sürgülü kapakla kapatılmıştır. Arte modeli bu şekilde yapılmıştır. Bu seride yedi adet ürün çeşidi bulunuyor. Conformance serisi ise pratik, yalın ve her mekanda rahatça kullanılabilecek Tv ünitelerinden oluşuyor. Böylece küçük odalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.










1 yorum:

  1. Doğtaş her zamanki gibi en güzel tv ünitesi modelleri ile karşımıza çıktı.

    YanıtlaSil