30 Ocak 2013 Çarşamba

Bellona tv üniteleri Ve modelleri


Bellona tv üniteleri

Tv üniteleri salon ve oturma odalarımız için kullanılan, televizyon koyduğumuz ve bunun yanında çeşitli aksesuarlarla süslediğimiz ünitedir. tv ünitelerinin oldukça farklı ve özel modelleri üretilmektedir. İşte bu tv ünitelerinin bulunduğu en güzel mağazada Bellona’dır. Bellona mağazalarında bulunan tv üniteleri ister küçük isterseniz de büyük mekanlarınız da rahatlıkla tercih edeceğiniz ürünler bulunuyor.



Bellona tv üniteleri modellerinde kampanyalı ve 2012 yılının yeni modelleri vardır. Kampanyalı olan modeli Suena tv ünitesidir. Oldukça kullanışlı ve gösterişli bir modeldir. Kitaplık, CD’lik ve elektronik cihazlarınızı rahatlıkla yerleştireceğiniz bölmeleri mevcuttur. Çekmeceleri de olan bu tv ünitesi kolayca kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Bellona tv ünitelerindeki cdlik bölmeleridir. Oldukça şık yapılmıştır.

Bellona yeni tv üniteleri ise Victoria tv ünitesi, Anatolya tv ünitesi ve Modena tv ünitesidir. Bellona mobilyanın bu ürünleri de diğerleri gibi sağlam, kullanışlı ve fonksiyoneldir. Özel ray sistemleri, kulplar, ve raflarıyla tüketiciye kaliteyi yaşatıyor. Bellona mobilyadan alacağınız hiçbir üründen pişman olmayacaksınız. Ürün öncesi ve sonrası hizmetleriyle de müşteriyi mutlu etmeye devam ediyor.

Tv üniteleri seçmek kolay gibi görünse de aslında odamız için önemli bir detaydır. Odamızda sadece koltuk takımları ön planda olsa da onu tamamlayan da tv üniteleridir. Tv üniteleri bazı kişiler tercih etmez. Neden mi? Odalarının küçük olmasından dolayı fazla yer kapladığı düşünülür. Halbuki ölçüleri küçük tv ünitesi modelleri Bellona da bulunmaktadır. Yukarıdaki üründe bu fikrimizi onaylar niteliktedir. Hem dolabı, hem rafları oldukça kullanışlı olacaktır. Klasik ve spor oturma grupları için uygun modeller Bellona mobilyada yer alıyor. Tek yapmanız gereken tv ünitesi modelleriniz yerinde görmek ve kalitesini yakından görmek gerekir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder